Wie wij zijn

White Lotus World Peace Buddhist Centre is opgericht door Yogi Lama Rigzin Choenyi Rangdrol Rimpoche.
Al zijn activiteiten en verdiensten worden opgedragen aan de herinnering aan zijn leraar Lama Gyandrak Rinpoche.


Lama Wangthang Dorjee Rinpoche 
 
Yogi Lama Rigzin Choenyi Rangdrol Rinpoche

 

Iedereen is welkom
White Lotus World Peace Buddhist Centre is een open boeddhistisch centrum. Iedereen is welkom om kennis te maken met meditatie en het boeddhistisch onderricht. Wij organiseren meditatiecursussen, lezingen, meditatieweekenden en retraites. Na een eerste kennismaking met meditatie, kun je bij ons ook verder studeren.

Rust in je dagelijkse leven
Bij White Lotus World Peace Buddhist Centre krijg je les van de Tibetaanse leraar Yogi Lama Rigzin Choenyi Rangdrol Rimpoche, die je een laagdrempelige manier laat kennismaken met de boeddhistische kijk op het leven. Hij geeft uitleg over de werking van je geest en de methoden om hierin rust te brengen. Door dit onderricht krijgt je meditatie een diepere betekenis en meer effect in je dagelijkse leven.

Ons doel
Wij willen een brug slaan tussen een eeuwenoude vredescultuur van wijsheid en mededogen en de westerse manier van leven. Het Tibetaans boeddhisme heeft een unieke visie op het welzijn en geluk van mensen. Vanuit die visie probeert White Lotus World Peace Buddhist Centre een bijdrage te leveren aan een vreedzame samenleving. Dat begint bij de student zelf: door meditatie, studie en het volgen van onderricht kun je rust voor jezelf creëren. In de hoop dat je daardoor ook vrede schept voor je omgeving.

Activiteiten:

White Lotus World Peace Buddhist Centre, T. 085-0212084, E. contact@whitelotuswpc.com
Copyright © 2018. Created by VDLX
White Lotus World Peace Buddhist Centre | Wie wij zijn Wij wij zijn Boeddhisme, Boeddha, Lotus, White, India, Tibet, Lama, Yogi